• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ШКГ вчителів-предметників закладів району

ШКГ вчителів-предметників закладів району

2017-02-07

/Files/images/IMG_1467.JPG

07 лютого 2017 року на базі нашої школи відбулося чергове засідання ШКГ вчителів- предметників закладів району (керівник Бондарєва Н.П.)

У ході теоретичної частини заняття Неля Петрівна ознайомила слухачів із хмарними сервісами Google та мобільними пристроями, які вчитель може використовувати у своїй роботі. Детально ознайомила вчителів-предметників із методикою реєстрації на дистанційні курси, тренінги у КЗ "КОІППО імені Василя Сухомлинського" та методикою проходження дистанційних курсів та тренінгів.

Вчителі -предметники на сторінках блогу "Школа комп*ютерної грамотності" опрацювали методичні рекомендації щодо використання Google-сервісів у навчальній діяльності викладачів.

У ході практичної частини заняття вчителі -предметники працювали з Google диском: створювали Google-презентації та Google-форми.

У рамках Дня безпечного Інтернету, слухачі створили анкету-опитувальник для учнів«Мій віртуальний світ», використовуючи різноманітні функції сервісу Google-форми та розмістили на сторінках блогу.

/Files/images/IMG_1467.JPG/Files/images/IMG_1466.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi