• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В КОНКУРСІ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ В РАМКАХ РАЙОННОЇ ПРОГРАМИ ВЗАЄМОДІЇ "МАЙБУТНЄ - СПІЛЬНА СПРАВА".

ВІТАЄМО З ПЕРЕМОГОЮ В КОНКУРСІ СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТІВ В РАМКАХ РАЙОННОЇ ПРОГРАМИ ВЗАЄМОДІЇ "МАЙБУТНЄ - СПІЛЬНА СПРАВА".

2017-07-19

/Files/images/IMG_2735.JPG

Сьогодні 19 липня 2017 року у приміщенні сесійної зали Петрівської РДА за участю керівників району – Сергія Завалія і Тамари Сакари, директора департаменту зв’язків з громадськістю та регіонального розвитку м. Кривий Ріг та східних регіонів ПрАТ ЦГЗК Дмитро Мурашко, керівників структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій, сільських та селищних голів відбувся захист презентацій переможців конкурсу на крайщий соціальний проект в рамках районної програми взаємодії «Майбутнє – спільна справа»та вручення грантових сертифікатів.

На початку заходу перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета, нагадала, що конкурс соціальних проектів відбувається в районі вперше, організатори – Петрівська районна державна адміністрація, Петрівська районна рада і ПрАТ «ЦГЗК». Стартував конкурс 30 травня 2017 року, заявки на участь приймалися до 30 червня 2017 року.

Тетяна Григорівна відзначила, що Петрівська громада виявилась дуже активною, всього було подано на розгляд комісії 39 заявок з різних напрямків по різним номінаціям, а саме:

- Номінація «Затишний двір»;

- Номінація«Чиста вода»:

- Номінація «Енергозбереження та енергоефективність»:

- Номінація «Кращий клас»:

- Номінація «Здоровий спосіб життя»;

- Номінація «Сучасна бібліотека»

За результатами екпертної комісії було визнано 18 переможців конкурсу на кращий проект в рамках районної програми взаємодії "Майбутнє - спільна справа", яким сьогодні і надали можливість презентувати свої проекти.

У числі переможців визнано кращим і проект нашої школи у номінації «ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ» під назвою «ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ» (керівник ЯНИШИН В.М., директор школи).

Проект спрямований на створення належних, комфортних умов для занять фізичною культурою і спортом в загальноосвітньому закладі пропагуючи здоровий спосіб життя серед учнів, працівників школи та населення села. Бо всі ми знаємо, що ЗДОРОВ*Я – ЦЕ БЕЗЦІННИЙ СКАРБ ЛЮДИНИ.

ВІТАЄМО!!! З ПЕРЕМОМОГОЮ!!! ТАК ТРИМАТИ!!!

/Files/images/333Виступ.jpg/Files/images/IMG_2714.JPG/Files/images/IMG_2717.JPG/Files/images/IMG_2739.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 154

Коментарi