ДЕНЬ ЗДОРОВ'Я

2017-09-14

/Files/images/Фото2418.jpg

Здоров’я – основа усього на світі,Здоровими бути прагнуть всі діти. Для цього потрібно щоденно вмиватись,Себе гартувати водою і сонцем, І солодко спати з відкритим віконцем, І їсти усе, що на стіл подають, Бо ж страви нам росту і сили дають. Поводитись добре, усіх шанувати, Не плакать, не киснуть, не вередувати, Не гратись з вогнем, Не стрибать під машини, Що мчать по дорогам щодня без упину. Себе берегти для матусі і тата. Накази їх всюди виконувать свято .Бажаємо вам сто років життя. Без горя, без сліз і журби, І буде хай з вами здоров’я і щастя. На многіє літа, завжди!

14 вересня 2017 року в нашій школі був проведений ДЕНЬ ЗДОРОВ*Я. В ході проведення Дня здоров*я учні мали змогу пограти в конкурси та спортивні ігри. Та найцівишим виявився конкурс "Мастер Шеф" в якому учні мали змогу самостійно приготувати найсмачніші страви з овочів та польову кашу.За підведенням підсумків виявилоя, що наші учні є не тільки талановиті та розумні в знаннях, але є і добрі кухарі.

Вітаємо наших учасників конкурсу "Мастер Шеф". Молодці!!!

/Files/images/Фото2397.jpg/Files/images/Фото2420.jpg/Files/images/Фото2415.jpg/Files/images/Фото2410.jpg/Files/images/Фото2425.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi