• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКУ

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКУ

2017-10-18

/Files/images/IMG_3266.JPG

19 липня 2017 року за результатами екпертної комісії було визнано 18 переможців конкурсу на кращий проект в рамках районної програми взаємодії "Майбутнє - спільна справа".

У числі переможців було визнано кращим і проект нашої школи у номінації «ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ» під назвою «ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ» (керівник ЯНИШИН В.М., директор школи).

Проект спрямований на створення належних, комфортних умов для занять фізичною культурою і спортом в загальноосвітньому закладі пропагуючи здоровий спосіб життя серед учнів, працівників школи та населення села. Бо всі ми знаємо, що ЗДОРОВ*Я – ЦЕ БЕЗЦІННИЙ СКАРБ ЛЮДИНИ.

11 жовтня 2017 року на спортивному майданчику нашого закладу була розпочата робота по втіленню реалізації проекту «ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ» в рамках районної програми взаємодії «Майбутнє - спільна справа». Робітники підприємства «Брама» вправно розпочали свою роботу по встановленню вуличних тренажерів на нашому шкільному спортивному майданчику.

Та найприємнішим, радісним днем виявилася середа 18 ЖОВТНЯ 2017 року в цей чудовий осінній, сонячний день відбулося урочисте відкриття спортивного майданчику з вуличними тренажерами в нашому закладі. Розпочалося свято із слів привітання Янишина Валерія Миколайовича, директора школи (вчителя фізичної культури), який побажав всім присутнім здоров*я, щастя та добробуту. На свято зі словами привітання завітали перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Панета та Зоя Пожарська, менеджер з регіонального розвитку ПрАТ ЦГЗК, яким і надалося правовідкрити спортивний майданчик перерізавши стрічку.

Закінчилося урочисте відкриття спортивного майданчика, дорослі повернулися до справ, а на самому майданчику продовжувалося свято: лунав дитячий сміх, продовжувались ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього неймовірного заходу було зрозуміло: радість в очах дітей - це насправді те, заради чого варто жити й працювати.

Від імені учнів, педагогічного колективу Іскрівської ЗШ І-ІІІ ступенів висловлюємо подяку нашому районному керівництву, керівництву ПрАТ ЦГЗК, приватним підприємствам «Віза-Агро» (Галясу В.В.), ФГ «Катрич» (Тороп Ю.Г.), ФГ "Бережани" (Н.І. Косенкова, Деркач В.Г., Шостак О.Г.), голові сільської ради Платошину Миколі Борисовичу дякуємо і нашому керівнику закладу Янишину Валерію Миколайовичу який також приклав багато своїх зусиль щодо участі та реалізації проекту «ЗДОРОВ’Я ДИТИНИ – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ» в рамках районної програми взаємодії «Майбутнє - спільна справа». ДЯКУЄМО!!!

А тепер шановні учні, працівники школи та жителі села тільки за ЗДОРОВИЙ СПОСІБ ЖИТТЯ. ВПЕРЕД!!!

/Files/images/IMG_3205.JPG/Files/images/IMG_3212.JPG/Files/images/IMG_3214.JPG/Files/images/IMG_3220.JPG/Files/images/IMG_3227.JPG/Files/images/IMG_3233.JPG/Files/images/IMG_3237.JPG/Files/images/IMG_3239.JPG/Files/images/IMG_3240.JPG/Files/images/IMG_3241.JPG/Files/images/IMG_3242.JPG/Files/images/6329-l.jpg/Files/images/IMG_3250.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 398

Коментарi